top of page

Airconditioning

Airco home

Herinner je je die slapeloze nachten tijdens de hete zomer? Het woelen en zweten? De frustratie? En vooral: de vermoeidheid wanneer de wekker afgaat? Tijdens hete zomerdagen kan de temperatuur in uw woning makkelijk oplopen. Gelukkig zijn daar verschillende oplossingen voor, waaronder een airconditioning. Het apparaat kan ook worden gecombineerd met luchtverwarming of een ventilatiesysteem, om u te allen tijde een aangenaam en gezond binnenklimaat te garanderen.

Verwarmen met airconditioning? Het kan!


Airconditioning staat nog altijd synoniem voor verkoeling op zwoele zomerdagen. En met recht. Een airco is immers ontworpen om te koelen, toch? Vandaag niet meer. Of beter gezegd: niet alleen meer. Want wist u dat de huidige airconditioners vaak uitgevoerd zijn als warmtepomp? Daardoor combineren ze airconditioning met verwarming in één unit. En daardoor kunnen ze dus elke ruimte niet alleen koelen, maar kunt u ook snel en energiezuinig verwarmen met airconditioning. Met de juiste airco bent u dus altijd zeker van een aangename temperatuur in huis, en bespaart u bovendien stevig op uw energiefactuur!

Airco biedt ultieme flexibiliteit


Verwarming met airconditioning biedt heel wat voordelen:

De warmtepompen zijn erg compact en laten zich daarom makkelijk installeren, zelfs als u niet veel plaats hebt in uw woning.
Net als bij een multisplit airco kunt bij lucht-lucht warmtepompen meerdere binnenunits aansluiten op één buitenunit. Elke airco kunt u apart bedienen. Zo bent u altijd zeker van een ideale temperatuur in elke kamer.
De inverter- en warmtepomptechnologieën zijn tegenwoordig uiterst geavanceerd. Daardoor geniet u van maximale energiebesparing en rendement. Het verschil voelt u dus niet alleen in elk van uw kamers, maar ook op uw energiefactuur!
Wanneer u dus nog eens iemand hoort praten over verwarmen met airconditioning, hoeft u niet langer meer te twijfelen aan de geestelijke gezondheid van de spreker. Integendeel zelfs, want die persoon heeft gekozen voor een innovatieve, milieuvriendelijke en bijzonder praktische oplossing om het klimaat in zijn of haar huis tot in de puntjes te regelen. Zeg nu zelf, wie wilt dit nu niet in zijn woning

bottom of page