top of page

Onze diensten

Verwarming_edited.png

Verwarming

Manieren om luchtverwarming te verbeteren? Bij W-Tech kennen we alle aspecten van lucht verwarming en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een schone en prettige werkomgeving te creëren voor uzelf, maar ook voor anderen. 

Pump-01.jpg

Warmtepompen

Warmtepompen worden alsmaar vaker gebruikt in nieuwe én bestaande woningen. En dit is helemaal terecht: een warmtepomp gaat immers energie halen uit natuurlijke bronnen zoals lucht of water en deze omzetten in nuttige energie.

Ventilatie_edited.png

Ventilatie

Van installaties in de industrie en de commerciële sector tot stof – of gasafzuigingssystemen in explosievrije omgevingen. Ventilatietechnieken worden immers meer en meer belangrijk.

Maintenance
Woningen
Bedrijven

Service & Onderhoud

W-Tech staat 7 dagen op 7 klaar voor uw koeling, airconditioning, verwarming en ventilatie. De juiste knowhow op allerlei vakgebieden, betrouwbaarheid en flexibiliteit zorgen voor langdurige relaties, gebaseerd op jarenlange ervaring.

Koeling_edited.png

Koeling

Van airconditioning tot industriële koeling. Van nieuwe installaties tot het ombouwen van bestaande. De keuze voor airconditioning wordt vandaag de dag steeds evidenter. In de industrie is het reeds een vaste waarde geworden.

bottom of page