top of page

Perfecte luchtkwaliteit

Je woning is de plek waar je je veilig voelt. Toch zien we vaak een belangrijk veiligheidselement over het hoofd: de luchtkwaliteit. Verontreinigde lucht in huis beïnvloedt je humeur en zelfs je gezondheid. En in onze hypergeïsoleerde huizen kan die slechte lucht niet ontsnappen. De vraag dringt zich dus op: hoe verbeter je de luchtkwaliteit in huis?

Verwarmen, koelen, ventileren en filteren met luchtverwarming

Luchtverwarming is een centrale manier van verwarming die direct de lucht verwarmt. Er gaat daarmee géén tijd verloren aan het eerst opwarmen van radiatoren die de lucht moeten verwarmen. Dit innovatieve type verwarming brengt continu verse, gefilterde lucht in de temperatuur van uw keuze naar de verschillende ruimten in uw huis. De verdeling van lucht is gelijkmatig: overal een aangename temperatuur en overal gezonde lucht. Fluisterstil, zonder tocht, zonder geurtjes. En zonder gedoe: u realiseert dit behaaglijke, gezonde binnenklimaat met slechts één druk op de knop of voorgeprogrammeerd.

Luchtkwaliteit
Meer comfort bij een gezond binnenklimaat

Met oog op mens en milieu realiseer je met luchtverwarming een gezond binnenklimaat in jouw woning of kantoor. De ruimte wordt continu voorzien van een verse luchtstroom welke op de gewenste temperatuur de ruimte wordt ingeblazen. Dankzij de verse en schone lucht wordt je altijd voorzien van een goede dosis zuurstof wat ten goede komt in de vitaliteit en gezondheid. Een goed binnenklimaat is essentieel om ons comfortabel te voelen in onze woning. Niet enkel de binnenluchtkwaliteit speelt daarbij een rol; het is ook belangrijk om een aangename temperatuur te kunnen behouden. Luchtverwarming kan daarvoor zorgen. Zo krijgt u snel de gewenste temperatuur, iets wat met traditionele verwarming niet mogelijk is. Bovendien kunt u met luchtverwarming verwarmen, koelen, ventileren en filteren in één. Daarnaast staat "aangenaam" ook voor de intelligentie van luchtverwarming. Zo kunt u alles regelen via één systeem, en is er bovendien ook een overkoepelende controle over de aparte functies. Wanneer u de gewenste temperatuur hebt gevraagd, zal het systeem zelf bepalen of hij daarvoor moet verwarmen of koelen, en hoe hij tussen die twee moet balanceren voor optimale ventilatie. Dat maakt het systeem erg gebruiksvriendelijk.

bottom of page