top of page

Gezonde lucht binnen je bedrijf

W-Tech is specialist op maat in klimaatbeheersing, ventilatie, airconditioning en warmtepompen. Ook in bedrijven is een hoogwaardig en rendabel klimatisatiesysteem van groot belang. Een gebalanceerd klimaat in uw bedrijfsruimte zal de productiviteit van uw werknemers beïnvloeden. Met de aankoop van een klimatisatiesysteem zorgt u voor een gezond binnenklimaat en investeert u dus in het rendement van uw bedrijf!

Ventilatie
Ventilatiesystemen voor bedrijven

Een goed ventilatiesysteem in uw bedrijf is essentieel en het gebruik van gevaarlijke stoffen in bedrijfsruimten moet worden vermeden. Het industriële ventilatiesysteem van het bedrijf helpt de luchtkwaliteit te behouden. De aanvoer van frisse lucht op bedrijfspanden is essentieel voor de gezondheid van medewerkers. Met hoogwaardige ventilatie heb je geen last van schimmelgeuren, allergische reacties en schimmelvorming en creëer je een prettige werkplek!

Airconditioning voor bedrijven

 

De keuze voor airconditioning wordt vandaag de dag steeds evidenter. In de industrie is het reeds een vaste waarde geworden. Voor iedere toepassing wordt een keuze gemaakt uit het meest efficiënte koelsysteem, gaande van gewone split - units, VRV - systemen, condensing - units, rooftops en lucht - of watergekoelde ijswaterchillers.
De klant kan bij ons terecht voor koelsystemen van een paar honderd Watt tot koelinstallaties van enkele MegaWatt. Een oplossing voor elke toepassing…

Om te voldoen aan de huidige milieuwetgeving kan de klant bij ons terecht voor de nodige ondersteuning. Denken we hierbij aan de logboeken, drukattesten, uitvoeren van lektesten,... Ook de ombouw van bestaande HCFK naar HFK (retrofitten) kan voor ieder systeem bekeken worden.

Rooftop
Heat Pump
Luchtverwarming voor bedrijven

 

De nieuwe EPB - norm vereist dat vanaf 1 januari 2007 iedere nieuwbouw of renovatie, waarvoor een stedenbouwkundig attest vereist is, moet voldoen aan de minimumvereisten voor ventilatie. Hierdoor wordt het verlangen naar een comfortabel binnenklimaat van het hoogste belang. Een ventilatiesysteem met eventueel warmterecuperatie kan hier zijn efficiëntie bewijzen. Indien nodig kan deze ruimtelucht gefilterd, verwarmd, gekoeld, bevochtigd en ontvochtigd worden. W-Tech is vertrouwd met de vaak opgelegde akoestische criteria en kunnen aan de hand van metingen en testverslagen de meest optimale oplossing aanbieden.

Warmtepompen voor bedrijven

 

Airco eenheden die zowel kunnen koelen als verwarmen, worden warmtepompen genoemd. Door warmtepompen in te zetten, kunt u niet alleen duurzame energie opwekken, maar ook besparen op de elektriciteitsrekening. De warmtepomp van het bedrijf kan het hele jaar door worden gebruikt. Daarom zijn warmtepompen de beste oplossing voor het verwarmen van industriële sites of commerciële ruimtes. 

bottom of page