top of page

Luchtverwarming

Manieren om luchtverwarming te verbeteren? Wij hebben ons meester gemaakt van alle aspecten van lucht verwarming en weten als geen ander hoe belangrijk het is om een schone en prettige werkomgeving te creëren voor uzelf, maar ook voor anderen. Heeft u een grote ruimte waar u graag een aangename temperatuur wilt? Dan biedt W-Tech de beste oplossing met kwalitatieve luchtverwarming. 

Verbetering van luchtverwarming


Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten apparaten die luchtverwarming in de omgeving verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan heteluchtverwarming. Deze lucht wordt verspreid via een hete luchtverwarmer. Ook wanneer u de heteluchtverwarming wilt vervangen, kunt u onze specialisten inschakelen. De techniek achter onze luchtverwarmer is op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier geconstrueerd. Of het nu gaat om gasgestookte, watergevoede of elektrische verwarming van de lucht. Het kan allemaal!

Industrial heating 2
Decentrale luchtverwarming (convectie) op gas


Decentrale convectieverwarming wordt toegepast in erg grote bedrijfshallen, of in hallen met een variabele bezettingsgraad. Warmeluchtverhitters (ook wel blowers genoemd) blazen warme lucht de ruimte in. Meestal zijn deze luchtverhitters direct gestookt door middel van aardgas. Reguliere luchtverhitters hebben een vermogen van 8 tot 120 kW. Er worden twee types aangeboden:

  • Gesloten luchtverhitters: Hierbij wordt lucht van buiten aangetrokken en verwarmd. De verbrandingsgassen worden buiten de verwarmde ruimte uitgestoten.

  • Condenserende luchtverhitters: Dit type luchtverhitter maakt gebruik van de warmte van de rookgassen. Daarom is het verbrandingsrendement extra hoog (tot 107%).

Indirect gestookte luchtverwarming


Indirect gestookte heaters werken ongeveer zoals de bovengenoemde systemen, maar worden vanuit de cv-installatie gevoed. Door middel van een ventilator wordt de warmte de ruimte in geblazen. Er zijn ook luchtbehandelingssystemen met verwarmingselementen die op deze manier werken, maar tevens geschikt zijn voor luchtverversing, filtratie, warmteterugwinning en koeling. Ook zijn er systemen verkrijgbaar die werken met (aard)warmtepompen.

Reznor_Logo_clr.png
UEAS

UEAS

Gasgestookte verbrandingstoestellen

Q6SE

Q6SE

De verpakte units

R7DA

R7DA

Dedicated outdoor air systems

EEDU

EEDU

Indoor duct furnaces

bottom of page